Lorem Ipsum

သတ္သတ္လြတ္ဟင္းမ်ား

 Wednesday, January 12, 2011






 

ပဲျပဳပ္ ရွိေနတာနဲ႔ မွ်စ္နဲ႔ေၾကာ္တယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔နီကို ဆီသတ္ျပီး မွ်စ္ထည့္ေၾကာ္၊ ဆားနဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္၊ မွ်စ္၅မိနစ္ေလာက္ ေၾကာ္ျပီးရင္ ပဲျပဳပ္ထည့္ျပီးေၾကာ္ ရပါျပီ။








 ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီသတ္၊ ပဲပုပ္(အေျခာက္) နဲနဲထည့္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးတလံုး ပါးပါးလီွးထည့္၊ သတ္သတ္လြတ္ မႈိဆီနဲ႔ ပဲငံျပာရည္ထည့္ျပီးေၾကာ္ ေနာက္ဆံုးမွ မိႈနဲ႔ ၾကက္သြန္မိတ္ထည့္။





အာလူး အနီေတြ က်န္ေနေသးတာနဲ႔ ေရေဆး အတံုးေသးေသးေလးေတြ တံုးပါတယ္( အခြံအရမ္းပါးလို႔ မခြါ ပါဘူး) ဆီပူလာရင္ အာလူးနဲ႔ ၾကက္သြန္နီထည့္ေၾကာ္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔ နႏြင္းမႈန္႔ထည့္၊ အာလူးရျပီး ၾကြပ္ခါ နီးမွာ ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ ဂ်င္း ေထာင္းထည့္၊ ငရုတ္သီး အမႈန္႔ထည့္၊ ႏွမ္းေလွာ္မႈန္႔ထည့္၊ သံပုရာသီးတလံုးညစ္ ထည့္၊ နံနံပင္ ထည့္ျပီး ဆီျပန္လာရင္ခ်လို႔ရျပီ။



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP