Lorem Ipsum

ငါးခ်ဥ္သုပ္၊ ငါးသုပ္၊ ၾကက္သားနဲ႔ အာလူးဟင္း

 Thursday, January 13, 2011









ငါးသုပ္ထားတာပါ။ အဆီေတြ မစားခ်င္တာနဲ႔ ျပဳပ္ျပီး သုပ္လိုက္တယ္။ အေရဆုတ္ထားတဲ့ ငါးကို စပါလင္ တ ေခ်ာင္း ထုထည့္ျပီး ေရနဲနဲနဲ႔ ျပဳပ္လိုက္တယ္။ အေအးခံထားျပီး နဲနဲဖဲ့လိုက္တယ္။ ၾကက္သြန္နီ၊ ခရမ္း ခ်ဥ္သီး၊ ငရုတ္သီးစိမ္၊ နံနံပင္ကို ပါးပါးလွီးျပီး ငံျပာရည္ အခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔ သံပုရာသီးညစ္ျပီးသုပ္လိုက္ပါတယ္။







ဒါကလည္း ငါးတျဖတ္ေလးက်န္ေနတာနဲ႔ ဘယ္ထဲထည့္လို႔မွ မေလာက္ဖူးေလ။ အဲ့ဒါနဲ႔ ေရေသခ်ာေဆး၊ အတံုးေသးေသးလွီးျပီး ဆားနဲ႔နယ္ ထမင္း လက္တဆုပ္စာ ထည့္နယ္ျပီး ပုလင္းထဲ သိပ္ထားလိုက္တာ ၅ရက္ဆိုခ်ဥ္သြားတယ္။ ခါတိုင္းဆို ေစာေစာခ်ဥ္ေပမဲ့ အခုခ်ိန္က ေအးလို႔ေနမွာ ၅ရက္ေလာက္ၾကာတယ္။

ငါခ်ဥ္ကိုလည္း ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္စိမ္း၊ နံနံပင္တို႔ကို ပါးပါးလွီး၊ ငရုတ္ေျခာက္ မီးကင္ျပီးေျခထည့္ ဆီစိမ္း ထည့္၊ ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္နယ္ရင္ ရပါျပီ။









ဆီနဲနဲနဲ႔ အရည္ေသာက္ ခ်က္ထားတာပါ။ ၾကက္သားကို ဆီနဲနဲနဲ႔ အေပၚေရ တင္းလာေအာင္ထည့္ေၾကာ္ တယ္။ ေနာက္မွ ၾကက္သြန္နီခပ္ၾကမ္းၾကမ္း လွီးထည့္၊ ဂ်င္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ ေထာင္းထည့္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္ျပီး ေ၇ခမ္းေအာင္တည္ထား။ ေရခမ္းရင္၊ အာလူးနဲ႔ မံုလာဥနီထည့္ျပီး ေရဆူျမဳပ္ေအာင္ထည့္ အာလူးနဲ႔အသားႏူးရင္ ခ်လို႔ရပါျပီ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP