ၾကက္သားေပါင္း
Friday, January 14, 2011
ရသာခ်ိဳက အသားေပါင္းစားေတာ့ ဘဲဥေပါင္းစားမယ္လို႔ စိတ္ကူးရခဲ့ပါတယ္။ ေက်းဇူးရွင္က(ခဏခဏ တင္စားလြန္းလို႔ အျမင္ကပ္ေနသူမ်ားလည္း ျမန္ျမန္ယူၾကပါလို႔ ႏို႔မဟုတ္ရင္ စစ္သမီးေတြလုပ္ ေနရလိမ့္ မယ္ :P) ငရုတ္သီး စားေပမဲ့ ကိုယ့္တြက္ဆို အျမဲအခ်ိဳပဲ စားျဖစ္ပါတယ္။ မခ်က္ခ်င္ရင္ေတာ့ တခါတလ နဲနဲ ယူစားတာပါ။ ငရုတ္သီးၾကိဳက္ေပမဲ့ ေရာဂါေၾကာင့္ ေရွာင္လာတာ ၃လေတာင္ရွိေနပါျပီ:( ဘဲဥလည္းအ ဆင္သင့္ရွိေနတာနဲ႔
ဒီလို ဘဲဥနဲ႔ၾကက္သား ေပါင္းစားျဖစ္ပါတယ္။ ဘဲဥ ၅လံုးကို တရုတ္မဆလာ၊ ပဲငံျပာရည္၊ ခရုဆီ၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ႏွမ္းဆီ၊ ငရုတ္ေကာင္းတို႔ အားလံုးနဲနဲဆီထည့္ျပီး ေသခ်ာ မႊေနေအာင္ ေခါက္ထားပါတယ္။ ျပီးမွဂ်င္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏုပ္ႏုပ္စင္းထည့္၊ ၾကက္သြန္မိတ္ပါးပါးလွီးထည့္ ၾကက္သားအေၾက တေပါင္ထည့္ျပီး ေရာ သမ ေမႊပါတယ္။ ေပါင္းအိုးထဲ ေရေႏြးဆူမွ ပန္ကန္လံုးနဲ႔ထည့္ အေပၚကေန ေငြေရာင္စကၠဴနဲ႔ အုပ္ျပီး မိနစ္ ၃၀ေပါင္းပါတယ္။
ဘာရယ္မဟုတ္ပါဘူး။ ဒီပံုေတြက တမင္ရိုက္ျပီးတင္တာပါ :)
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster