Lorem Ipsum

ဟင္းက်န္ေလးမ်ား အသံုးခ်သည္

 Saturday, January 15, 2011










                                            Laksa အႏွစ္ထုတ္ေလးပါ။
နန္းၾကီးသုပ္စားေတာ့ ၾကက္သားဟင္းက ပိုေနခဲ့တယ္။ တျခားလုပ္စားဖို႔ကလည္း မေလာက္ျပန္ဘူး။ ဒါနဲ႔ ၾကက္သားေနာက္ထပ္ နဲနဲထည့္ျပီးျပဳပ္ပါတယ္။ က်န္ေနတဲ့ ၾကက္သားဟင္းကို ျပန္ေႏြးျပီး အုန္းႏို႔နဲ႔ Laksaအႏွစ္ထုတ္ျဖည့္ပါတယ္။ ဆီျပန္လာမွ ျပဳတ္ထားတဲ့ ၾကက္သားထည့္လံုးျပီး အုန္းႏို႔ထပ္ထည့္၊ အေပါ့အငံျမည္း ရပါျပီ။ ကိုယ့္အိမ္မွာေတာ့ ပဲပင္ေပါက္နဲ႔ တိုဖူး ရွိမေနတာေၾကာင့္ ရိုးရိုးပဲ လုပ္စားျဖစ္တယ္။ ငါးဆုပ္ နဲ႔ပူစီနံရွိေနတယ္ ထည့္လိုက္ပါတယ္။ ဟင္းက်န္ေလးမ်ားကို အလာကားမျဖစ္ပဲ အသံုးခ်နည္းေလး တခု ေပါ့ :) ဒါေတာင္ ဟင္းရည္က်န္ေနေသးပါတယ္။ ေနာက္ဆက္တြဲ အုန္းႏို႔ေခါက္ဆြဲေပါ့ :D











Laksa ဟင္းရည္က်န္ေနေတာ့ ညေန ကုလာပဲျခမ္းျပဳတ္ေျခထည့္၊ Peanut Butter တဇြန္းထည့္၊ ငဆုပ္ ထည့္ျပီး အုန္းႏို႔ေခါက္ဆြဲ လုပ္စားပါတယ္ :) ထပ္ျပီး ၾကက္သားဖတ္နဲ႔ အသားက်န္ေနခဲ့ရင္ အာလူးနဲ႔ မဆ လာ ေဂၚပီဖတ္ထည့္ျပီး ၾကက္သားသုပ္ လုပ္မလို႔ပါ မက်န္ေတာ့ဘူးေလ :) :D



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP