ျမန္မာျပည္ အလြမ္းေျပ
Saturday, January 22, 2011
ပဲျပဳပ္နဲ႔ ထမင္းေၾကာ္စားခ်င္ေနတာ ၾကာလွေပါ့။ ပဲျပဳပ္ရွိတုန္း ေၾကာ္စားျဖစ္တယ္။ ဆီတိုဖူးကိုလည္း ေၾကာ္ျပီး ဆီစိမ္တယ္။ အမဲေသာက္ေျခာက္ လုပ္ထားတာ က်န္ေသလို႔ မီးဖုတ္ျပီးထု ပဲဆီဆမ္းတယ္။ ငပိ ေထာင္းလည္ပါေတာ့ ပိုျမိန္တယ္လို႔ ဆိုရမယ္။ ေရေႏြးၾကမ္းေသာက္ရတာကလည္း ေအးလို႔လားမသိဘူး အရသာပိုရွိေနသလိုပဲ ဒါေပမဲ့ စားျပီးလို႔ ရင္ျပည့္တဲ့ ဒဏ္မခံႏိုင္ဘူး :)
ဓါတ္ပံုလွလွကိုပဲ အာရံုစိုက္တာ တေယာက္ေသာသူရဲ့ ေျခထာက္ပါ ပါသြားတယ္ :D
ပဲျပဳပ္နဲ႔ ထမင္းေၾကာ္ပါ
အမဲသားေျခာက္ မီးကင္ထုျပီး ပဲဆီဆမ္းပါ။
:)
ဆီတိုဖူးေၾကာ္
ထိုင္းငပိေထာင္း (ေထာင္းနည္း ေရးေပးပါ့မယ္ ေနာက္တခါ)
ေရေႏြးၾကမ္း :)
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster