Lorem Ipsum

ျမန္မာျပည္ အလြမ္းေျပ

 Saturday, January 22, 2011

ပဲျပဳပ္နဲ႔ ထမင္းေၾကာ္စားခ်င္ေနတာ ၾကာလွေပါ့။ ပဲျပဳပ္ရွိတုန္း ေၾကာ္စားျဖစ္တယ္။ ဆီတိုဖူးကိုလည္း ေၾကာ္ျပီး ဆီစိမ္တယ္။ အမဲေသာက္ေျခာက္ လုပ္ထားတာ က်န္ေသလို႔ မီးဖုတ္ျပီးထု ပဲဆီဆမ္းတယ္။ ငပိ ေထာင္းလည္ပါေတာ့ ပိုျမိန္တယ္လို႔ ဆိုရမယ္။ ေရေႏြးၾကမ္းေသာက္ရတာကလည္း ေအးလို႔လားမသိဘူး အရသာပိုရွိေနသလိုပဲ ဒါေပမဲ့ စားျပီးလို႔ ရင္ျပည့္တဲ့ ဒဏ္မခံႏိုင္ဘူး :)




ဓါတ္ပံုလွလွကိုပဲ အာရံုစိုက္တာ တေယာက္ေသာသူရဲ့ ေျခထာက္ပါ ပါသြားတယ္ :D





ပဲျပဳပ္နဲ႔ ထမင္းေၾကာ္ပါ



အမဲသားေျခာက္ မီးကင္ထုျပီး ပဲဆီဆမ္းပါ။

:)



ဆီတိုဖူးေၾကာ္


ထိုင္းငပိေထာင္း (ေထာင္းနည္း ေရးေပးပါ့မယ္ ေနာက္တခါ)


ေရေႏြးၾကမ္း :)




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP