Lorem Ipsum

ေကာက္ညွင္းေပါင္းနဲ႔ အေၾကာ္စံု

 Saturday, January 29, 2011





ဒီေန႔မနက္ေတာ့ ေကာက္ညွင္းေပါင္းနဲ႔ အေၾကာ္စားပါတယ္။ ေကာက္ညွင္းဆန္နဲ႔ပဲကို ညကတည္းက ေရေဆးျပီး စိမ္ထားလိုက္တယ္။ မနက္ ထမင္းေပါင္းအိုးထဲမွာ ေပါင္းပါတယ္။ ၄၅မိနစ္ဆိုရပါျပီ။ သူနဲ႔စားဖို႔ တိုဖူးေၾကာ္ပါတယ္။ တိုဖူးေၾကာ္ေနတုန္း စိတ္ကူးရတာနဲ႔ ၾကက္သြန္နီတလံုး ပါးပါးလွီးျပီး တန္ပူရာမုန္႔နဲ႔ ေရာနယ္ေၾကာ္လိုက္တယ္။ ၾကက္သြန္တလံုးက အေၾကာ္၃ခု ရတယ္ :) ပဲၾကမ္းေၾကာ္ကေတာ့ အက်န္ပါ။







ေကာ္ဖီကကုန္မွ တိရလို႔ အထဲမွာ သိတ္မျမင္ရဘူး :)




တိုဖူးက်ိဳနည္းကို ညီမေလးရိုစ့္ ေမးထားတာၾကာလွပါျပီ။ တိုဖူးကို ပဲမႈန္႔ ၁ဆ ေရ ၅ဆ ထည့္က်ိဳပါတယ္။ ေရနဲရင္ တိုဖူးက ပဲစိမ္းနံ႔ရေနတတ္လို႔ပါ။ ျပီးေတာ့ အနည္းဆံုး ၁၀မိနစ္ေတာ့ က်ိဳပါတယ္။ ပဲႏွစ္အရမ္း ျပစ္ျပီး ဇြန္းနဲ႔ခပ္ၾကည့္တဲ့အခါ အႏွစ္ျပစ္ျပီခဲေနပါေစ။  ဗန္းမွာ ေလာင္းထည့္ အေအးခံပါတယ္။ ေနာက္ေန႔ ေအးသြာတဲ့အခါ တိုဖူးထဲက ေရထြက္ေနရင္ က်ိဳတဲ့အခါမွာ ေရမကုန္လို႔ျဖစ္ပါတယ္။ တိုဖူးကို ကုလားပဲျခမ္း ၾကိတ္ျပီးလည္း က်ိဳနုိင္ပါတယ္။ ပဲကိုၾကိတ္ျပီး အရည္ညစ္ယူရမွာ ျဖစ္ပါတယ္။ ရတဲ့ အရည္ကို ဆားနဲနဲခပ္ျပီး က်ိဳပါ။ ျပီးမွ ဗန္းထဲေလာင္းထည့္ အေအးခံရင္ရပါျပီ။ 

တိုဖူးေပၚမွာ အမဲစက္ေလးေတြ ျမင္ေနတာဟာ ကိုယ္က ဗိုက္နာမွာစိုးလို႔ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔ထည့္ထား တာပါ :) ထည့္စရာမလိုပါဘူး။



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP