ယုန္သားဆီျပန္၊ သစ္တိုသီးသုပ္နဲ႔ မုန္႔ညွင္းဟင္း
Monday, February 07, 2011
သစ္တိုသီးကိုပါးပါးလွီးျပီး သံပုရာသီး တျခမ္းညစ္ျပီးနယ္ထားပါတယ္။ (သိပ္မခ်ဥ္လို႔ပါ) ျပီးမွ သစ္တိုသီး ထဲကို ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္စိမ္းပါးပါးလွီးထည့္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီက်က္၊ ငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ပုဇြန္ေျခာက္ ေထာင္း၊ ပဲမႈန္႔အက်က္နဲ႔၊ ငပိေထာင္းတို႔ ထည့္ျပီးသုပ္လိုက္တယ္။
သစ္တိုသီးသုပ္ (စာလံုးေပါင္းမွားနိုင္ပါတယ္)
သစ္တိုသီး ပုလင္း
မုန္႔ညွင္းနဲ႔ပဲပုပ္ေၾကာ္
မုန္႔ညွင္းနဲ႔ပဲပုတ္ကို အရည္ေသာက္လို႔ ရေအာင္ ေၾကာက္ခ်က္လိုက္တယ္။
ယုန္သားတဲ့ တခါမွေတာ့ မစားဖူးဘူး။ ဒါနဲ႔ အေရခြံစုတ္ျပီး အဆင္သင့္ လုပ္ျပီးသား တေကာင္ကို ၉ေဒၚလာတဲ့။ ေလာဘေၾကာင့္ ၂ေကာင္၀ယ္တယ္ း) တေကာင္ကို ၁ကီလိုစာေလာက္ ရွိတယ္။ တေကာင္ကို သိမ္းထားျပီး တေကာင္ကိုေတာ့ ၾကက္သားဟင္းလို ဆီျပန္ေလးခ်က္လိုက္တယ္။ ငရုတ္သီးေျခာက္ ေထာင္းထည့္လိုက္ေတာ့ နဲနဲစပ္သြားတယ္။ ယုန္သားက နဲနဲမာျပီး အန႔ံတမ်ိဳးေလးထြက္ေနတယ္။ အသားၾကီးပဲမ်ားတယ္။ သူ႔ဆီက ရတဲ့အနံ႔ေလးေၾကာင့္ ေနာက္ေတာ့ ၀ယ္စားျဖစ္ေတာ့မယ္ မထင္ေတာ့ဘူး း) က်န္တဲ့တေကာင္ကိုေတာ့ ကင္ၾကည့္မယ္ စိတ္ကူးထားတယ္။ ဒီတေကာင္ပံုကိုေတာ့ မရိုက္လိုက္ရဘူး။ ကင္တဲ့အခ်ိန္မွ တေကာင္လံုး ပံုရိုက္ျပမယ္ေနာ္ း)
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster