Lorem Ipsum

အမဲပုဆိုးၾကမ္းသုပ္နဲ႔ ကိုက္လန္ရြက္ေၾကာ္

 Monday, February 14, 2011



အမဲပုဆိုးၾကမ္းလို႔ ေခၚတယ္ထင္တာပဲေလ။ အူေတြ ထုတ္ရမွာ ပ်င္းတာနဲ႔ ထုတ္ထားျပီးသား ဒါကိုပဲ ျပဳတ္ျပီး သုပ္လိုက္တယ္။ ပထမဆံုး သန္႔စင္ျပီးသား ပုဆိုးၾကမ္းနဲ႔ ပတဲေကာ လက္တဆစ္စာေလာက္ကို ထုျပီေရာ ျပဳတ္ပါတယ္။ ဆႏြင္းမႈန္႔ပါ နဲနဲ႔ထည့္ျပဳပ္ပါတယ္။ ပုဆိုးၾကမ္းႏူးရင္၊ အေအးခံျပီး ပါးပါးလွီး၊ ၾကက္သြန္နီ၊ င ရုတ္သီးစိမ္း၊ နံနံပင္၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္၊ ေရွာက္ရြက္တို႔ကို ပါးပါးလွီးျပီးထည့္၊ ငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ သံပုရာသီးနဲ႔ ငရုတ္သီး မႈန္႔ထည့္ျပီး နယ္ပါတယ္။ ငရုတ္ဆီ လုပ္ထားျပီသား နဲနဲထည့္လိုက္ေတာ့ အသုပ္က အရည္ေတြပါ ဆီလို အ ေရာင္ ျဖစ္သြားတယ္ တတ္ႏိုင္ဘူးကြယ္ :) ပုဆိုးၾကမ္းျပဳတ္တဲ့အခါ အရည္မ်ားမ်ား ထည့္လိုက္တယ္။ အ သုပ္ထဲမွာ အရည္ ရြဲရြဲေလး စားခ်င္လို႔ :)









ေဘဘီ ကိုက္လန္ေၾကာ္တယ္ :) ကိုက္လန္ကို အရြယ္ေတာ္ျဖတ္ျပီး ေရေဆးထားတယ္။ ဆီအိုးတည္ ဆီပူ လာရင္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ပါးပါးလွီးထည့္ေၾကာ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ေရႊ၀ါေရာင္ေလးရလာရင္ ဆယ္ထား၊။ က်န္တဲ့ ဆီမွာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး တလံုးပါးပါးလွီးထည့္၊ ေရေဆးထားတဲ့ ကိုက္လန္ထည့္၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ မႈိဆီတို႔ ထည့္ျပီး ၃မိနစ္ အဖံုးအုပ္ေၾကာ္ပါတယ္။ အေပၚကေန ၾကက္သြန္ျဖဴေၾကာ္ျဖဴးလိုက္တယ္။ သက္ သတ္လြတ္ အစိမ္းေၾကာ္ရပါျပီ။













ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP