ငါးဟင္းနဲ႔ သစ္တိုသီး ငါးပိက်က္
Wednesday, February 16, 2011
သစ္တိုသီး ငပိက်က္ခ်က္တယ္။ ပထမဆံုး သစ္တိုသီးေတြကို ပါးပါးလွီးျပီ ဗင္နီကာ နဲနဲထည့္ စိမ္ထားတယ္။ ၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴ၊ ငရုတ္သီးေျခာက္တို႔ကို ေထာင္းျပီးဆီသတ္၊ စိမ္းစားငါပိနဲနဲ ေရေဖ်ာ္ထည့္၊ ပုဇြန္ေျခာက္ အေကာင္လိုက္ေရစိမ္ျပီထည့္၊ အခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔ ငံျပာရည္ထည့္၊ ျပီးမွ သစ္တိုသီးထည့္၊ သစ္တိုသီးေတြ ႏူးအိ လာျပီး ဆီျပန္လာရင္ ရပါျပီ။
Salmon ကို တခါမွမခ်က္စားဖူးဘူး။ ေပါင္းစားလိုက္၊ ကင္စားလိုက္ ျပဳတ္စားလိုက္ပဲ။ ဒီတခါေတာ့ ထူးျခား သြားေအာင္ ဆီျပန္ခ်က္လိုက္တယ္။ သူ႔ကိုလည္း ၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴ၊ ဂ်င္း စပါးလင္၊ ငရုတ္ေျခာက္ေထာင္းျပီး ဆီသတ္တယ္။ ဆႏြင္းမႈန္႔နဲ႔ အေရာင္တင္မႈန္႔ထည့္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပါးပါးလွီးထည့္၊ ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္ျပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီးေေတြေၾကရင္ ငါးထည့္၊ ေရဆူနဲနဲထည့္ ဆီျပန္လာရင္ နံနံပင္ အုပ္ျပီးရင္ရပါျပီ။
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster