Lorem Ipsum

သစ္တိုသီးပုဇြန္ငပိခ်က္နဲ႔ မံုညွင္းထုပ္ဟင္းခ်ိဳ

 Tuesday, March 08, 2011

ေနမေကာင္းလို႔ အသစ္ေတြ မတင္ႏိုင္ခဲ့ေပမဲ့ သတိတရ လာေရာက္ သတင္းေမး ဆုေတာင္းေပးၾကသူေတြ အားလံုးကို ေက်းဇူးအထူးတင္ပါတယ္။

သစ္သိုသီးနဲ႔ ပုဇြနငပိက်က္ ခ်က္ထားတာပါ။ ပုဇြန္က ေခါင္းပါမွ ေကာင္းတယ္ဆိုလို႔ ဒီတခါ ေခါင္းပါတာ၀ယ္ခဲ့တယ္။ ပုဇြန္ကိုႏႈတ္သီးေတြ ညွပ္ျပီး ေရေဆးထားပါတယ္။ သစ္သိုသီးကိုလည္း အခြံႏႊာပါးပါးလွီးထား၊ ၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴ ဂ်င္း၊ ငရုတ္သီးေျခာက္တို႔ကို ေထာင္းျပီးဆီသတ္။ ၾကက္သြန္ နီ၀ါေရာင္သန္းလာရင္ ဆႏြင္းနဲ႔ အေရာင္တင္မႈန္႔ နဲနဲထည့္၊ သစ္သိုသီးထည့္ အဖံုးခဏအုပ္ထား။ သစ္တိုသီးႏူးအိလာရင္၊ ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္ ပုဇြန္ေတြထည့္ ငရုတ္သီးစိမ္းနဲ႔ နဲနဲပင္ေလးအုပ္ျပီး စားလို႔ရပါျပီ။












ပုဇြန္ငပိခ်က္ဆိုေတာ့ ဒီလို ဟင္းရည္ေလးနဲ႔ ေကြ်းလိုက္တယ္။ ကိုယ္ေနမေကာင္းေတာ့ ဒီလို အရည္ေတြပဲ ေသာက္လာတာ ေတာ္ေတာ္ၾကာလွေပါ့။

ေရေႏြးပြက္ပြက္ဆူထဲကို ၾကက္သားမႈန္႔တဇြန္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၂မႊာဓါးျပားရိုက္ထည့္တယ္။ ၾကက္ဥေဖာက္ ထည့္၊ (မေမႊပဲထည့္ပါတယ္) ပုဇြန္ငါးဆုပ္လံုးေတြထည့္၊ ေနာက္ပိတ္ မုန္႔ညွင္းထုပ္ထည့္ လိုက္တယ္ ရပါျပီ အရည္ေသာက္ း)




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster




Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP