Lorem Ipsum

သီးစံုခ်ဥ္ရည္ဟင္း၊ ပဲပုပ္အစပ္ေၾကာ္နဲ႔ ကိုက္လန္နဲ႔မႈိေၾကာ္

 Wednesday, March 30, 2011

သီးစံုခ်ဥ္ရည္ဟင္း ခ်က္လိုက္တယ္။ ငါးမရွိလို႔ ငါးေသတၱာနဲ႔ ေရာခ်က္တယ္။ ၾကက္သြန္နီျဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္သီးေျခာက္တို႔ကို ေရာၾကိတ္ျပီး ဆီသတ္၊ ၾကက္သြန္နီ၀ါေရာင္ေလး သန္းလာရင္ ဆႏြင္းနဲ႔ အေရာင္ တင္ နဲနဲထည့္၊ ခရမ္ခ်ဥ္သီး ပါးပါးလွီးထည့္၊ ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ တခါတည္းထည့္ျပီး အဖံုးခဏအုပ္ လိုက္ပါတယ္။ ျပီးမွ ဗူးသီး၊ မံုလာဥနီ၊ ပဲေတာင့္ရွည္၊ ခ၀ဲသီး၊ ခရမ္းသီး၊ ရံုးပေတသီးတို႔ကိုထည့္၊ အဖံုးခဏ အုပ္ထား၊ အသီးအႏွံႏူးသြားရင္ ငါးေသတၱာေဖာက္ထည့္၊ မန္က်ည္းမွည့္ ေရေဖ်ာ္ထည့္ျပီ ဆက္ခ်က္လိုက္ တယ္။ အသာရနဲ႔ အရည္လိုခ်င္သေလာက္ထည့္ျပီး နံနံပင္အုပ္လိုက္တယ္။



ကိုက္လန္နဲ႔ မႈိကို ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ ခရုဆီထည့္ေၾကာ္ပါတယ္။




ဒါကေတာ့ ပဲငါပိပါ။ အမွန္ဆို ျမန္မာ ပဲငပိထက္ ကခ်င္ပဲငပိ၊ ရွမ္းပဲငပိပိုၾကိဳက္တယ္။ အေစ့ေသး ေသး ေလးေတြ စီးေနတာပဲ။ ပဲပုပ္စီးေအာင္ ျပာထည့္တယ္လို႔ ငယ္ငယ္က ၾကားဖူးတာပဲ ဟုတ္မဟုတ္ေတာ့ မသိပါဘူး။ ဒီပဲပုပ္ကေတာ့ ျမန္မာပဲငပိတဲ့ သူတို႔က ေၾကေအာင္ေခ်ၾကေပမယ့္ ကိုယ့္တြက္ကေတာ့ မေခ်ေပးနဲ႔လို႔ ေျပာထားလိုက္တယ္။ တေပါင္တန္တထုတ္ကို္ ၅ေဒၚလာေပးရတယ္။ မတန္ဘူးထင္ရေပမယ္
ကိုယ္မွမလုပ္တတ္တာေနာ္။




ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴပါးပါးလွီးျပီးဆီသတ္၊ အေရာင္တင္မႈန္႔ထည့္၊ ပဲပုပ္ထည့္၊ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္၊ အငန္လိုရင္ ငံျပာရည္ထည့္( ကိုယ္ကေတာ့မထည့္ဘူး) ေရနဲနဲဖ်န္းျပီး အဖံုးအုပ္ထားတယ္။ ပဲပုပ္ရမွ ငရုတ္သီးစိမ္းအုပ္ ရပါျပီ။ (နံနံပင္ႏွင့္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ထည့္ခ်က္ရင္လည္း ေကာင္းပါတယ္) ဒီလိုေလးပဲ စားခ်င္လို႔ ေၾကာ္လိုက္ တာပါ။




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP