Lorem Ipsum

ၾကက္သားနဲ႔သီးစံုဟင္း၊ ပုစြန္ငါးပိေၾကာ္နဲ႔ ခရမ္းသီးဟင္း

 Monday, April 25, 2011


ၾကက္သားကို ေၾကာ္ျပီ၊ ဆူခီနီရယ္၊ ခဲေရာတ့္ရယ္၊ အာလူးရယ္၊ စေတာ္ပဲစိမ္းရယ္နဲ႔ ေရာခ်က္လိုက္တယ္။ ပထမဆံုး ၾကက္သားကို ေရေဆး အရြယ္ေတာ္ တံုးျပီ ဆားဆႏြင္းနယ္ျပီ ေၾကာ္လိုက္တယ္။ အေပၚေရ ေလးတင္းေအာင္ ေၾကာ္တာပါ။ ၾကက္သားကို ဆယ္ထားျပီ က်န္တဲ့ဆီမွာ ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴ၊ ဂ်င္း ေထာင္းျပီ ဆီသတ္ပါတယ္။ အႏွစ္ရရင္ အာလူး၊ ေဘဘီခဲေရာတ့္နဲ႔ ၾကက္သားထည့္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔ မဆလာ မႈန္႔ထည့္၊ ေရဆူျမဳပ္ေအာင္ထည့္၊ ၾကက္သားနဲ႔ ခဲေရာတ့္ႏူးလာရင္ ဆူခီနီနဲ႔ ပဲစိမ္းလံုးထည့္ ဆူခီနိ ႏူးရင္ ရပါျပီ။




အိုးလိုက္ ရိုက္တယ္ကြာ :)



ပုစြန္ အေသးစားေလး အခြံခြါျပီးသားရလို႔ ၀ယ္လာတယ္။ ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴ ပါးပါးလွီးေၾကာ္၊ ဆယ္ထားျပီး က်န္တဲ့ဆီမွာ ပုစြန္နဲ႔ငါးပိ တခါတည္း ထည့္ေၾကာ္တယ္။ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္၊ ငရုတ္သီးေလွာ္ေထာင္းထည့္၊ ခုန က ေၾကာ္ျပီး ဆယ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္ေၾကာ္ေရာ ရပါျပီ ငါးပိေၾကာ္။











ခရမ္းသီး ၀ယ္ထားတာ တပတ္ေလာက္ရွိျပီ။ သုပ္စားမလို႔ပါ။ မသုပ္ျဖစ္ဘူး ငါးေသတၱာဗူးေတြ႔တာနဲ႔ ေရာခ်က္လိုက္တယ္။ ခရမ္းသီးကို ပါးပါးလႊာလွီးျပီ ေရစိမ္ထားပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴနဲ႔ငရုတ္သီး ေျခာက္ကို ေထာင္းျပီ ဆီသတ္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီ၀ါေရာင္ေလးရရင္ ဆႏြင္းနဲ႔ အေရာင္တင္ နဲနဲထည့္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး တလံုးပါးပါးလွီးထည့္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အႏွစ္ ရရင္ ငါးေသတၱာေျချပီထည့္ပါတယ္( အေကာင္ လိုက္ မၾကိဳက္လို႔ပါ) ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ေလးပါထည့္။ ေရခမ္းျပီ အႏွစ္ဆီျပန္မွ ခရမ္းသီးထည့္ ခရမ္းသီး ႏွပ္ရင္ နံနံပင္နဲ႔ ငရုတ္သီးေၾကာ္ေတာင့္ထည့္ျပီး အဖံုးအုပ္ထားလိုက္တယ္။ ရပါျပီ ခရမ္းသီးဟင္း။



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP