Lorem Ipsum

Kari Ikan (မေလးရွား ငါးဟင္း)

 Tuesday, May 03, 2011

ဟင္းခ်က္တဲ့ ဘေလာဂ့္ေတြလည္ျပီး တေန႔တေန႔ ခ်က္စားခ်င္တာေတြက မနည္းဘူး။ မေလးမေတြ တရုတ္မေတြက ဟင္းခ်က္အရမ္းေတာ္တာပဲ။ ကိုယ္နဲ႔မ်ားတျခားစီေပါ့။ မေလးဘေလာဂ့္ေတြ ေရာက္ရင္ သူတို႔ ခ်က္ထားတဲ့ ငါးဟင္းကို သိပ္စိတ္၀င္စားတာပဲ။ ဒါနဲ႔ အေကာင္ထည္ေဖာ္ျပီး ခ်က္ေကြ်းတယ္။ ၾကာလွျပီ အခုမွပံုေတြ႔လို႔ ျပန္တင္တာပါ။

ကိုယ္သံုးတဲ့ငါးကေတာ့ ျမန္မာလိုဘယ္လိုေခၚလည္းမသိဘူး။ ငါးမဲလံုး (ကိုယ္တို႔အေခၚေပါ့) သူကတေပါင္ ကို ၅ေဒၚလာပဲ ေစ်းေပါတယ္ေခၚရမယ္။

ငါး
ရံုးပေတသီး
ခရမ္းခ်ဥ္သီး
မဆလာ
ပ်ဥ္းေတာ္သိမ္ရြက္
ဆႏြင္းစိမ္း
ၾကက္သြန္နီ
ၾကက္သြန္ျဖဴ
ဂ်င္း
အုန္းႏို႔
ငံျပာရည္
အခ်ိဳမႈန္႔
မန္က်ည့္းမွည့္ေရေဖ်ာ္


ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ဆႏြင္းစိမ္းတို႔ကို ၾကိတ္ျပီးဆီသတ္၊ ပ်ဥ္းေတာ္သိမ္ရြက္ထည့္၊ ၾကက္သြန္ရရင္၊ ငါးထည့္၊ ငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္။ ငါးထဲက ေရခမ္းသြားရင္၊ အုန္ႏိုု႔ထည့္၊ မန္က်ည္းမွည့္ထည့္၊ ငါးက်က္ခါနီးမွ ရံုးပေတသီးနဲ႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္၊ မဆလာခတ္ ရံုးပေတသီး က်က္ရင္ ရပါျပီ။











အိုးလိုက္ခ်တယ္ကြယ္ :)



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster



Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP