ဂဏန္းခ်ဥ္စပ္နဲ႔ ခရမ္းသီးမီးဖုတ္သုပ္
Thursday, May 05, 2011
ခရမ္းသီးနဲ႔ ငရုပ္သီးအပြကို မီးကင္၊ အေအးခံထားလိုက္တယ္။ ေအးမွ အခြံခြါ အေျမာင္းရွည္ေလးအတိုင္း ဓါးနဲ႔ ျခစ္လိုက္တယ္။ ျပီးမွ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီက်က္၊ ႏွမ္းဆီ(၃စက္)၊ ခရုဆီ၊ ပဲငံျပာရည္အၾကည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ႏွမ္းေလွာ္ေထာင္း(နဲနဲ) ထည့္ျပီးေရာနယ္၊ ၾကက္သြန္မိတ္ ရိတ္ရိတ္လွီးထည့္ေပါ့။ အခ်ိဳသုပ္ပါ။
မီးကင္ထားျပီ
အခြံႏြာျပီး ျခစ္ထားတာ
စားဖို႔ရယ္ဒီပါရွင္ :)
ဂဏန္းခ်ဥ္စပ္နဲ႔တြဲစားေပါ့ ခ်က္နည္း အရင္ကလည္း ေရးဘူးတယ္။ ဒီမွာပါ။
ၾကိဳက္သေလာက္ႏိုက္စားကြယ္ :)
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster