Lorem Ipsum

ဂဏန္းခ်ဥ္စပ္နဲ႔ ခရမ္းသီးမီးဖုတ္သုပ္

 Thursday, May 05, 2011

ခရမ္းသီးနဲ႔ ငရုပ္သီးအပြကို မီးကင္၊ အေအးခံထားလိုက္တယ္။ ေအးမွ အခြံခြါ အေျမာင္းရွည္ေလးအတိုင္း ဓါးနဲ႔ ျခစ္လိုက္တယ္။ ျပီးမွ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီက်က္၊ ႏွမ္းဆီ(၃စက္)၊ ခရုဆီ၊ ပဲငံျပာရည္အၾကည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ႏွမ္းေလွာ္ေထာင္း(နဲနဲ) ထည့္ျပီးေရာနယ္၊ ၾကက္သြန္မိတ္ ရိတ္ရိတ္လွီးထည့္ေပါ့။ အခ်ိဳသုပ္ပါ။




မီးကင္ထားျပီ


အခြံႏြာျပီး ျခစ္ထားတာ


စားဖို႔ရယ္ဒီပါရွင္ :)


ဂဏန္းခ်ဥ္စပ္နဲ႔တြဲစားေပါ့ ခ်က္နည္း အရင္ကလည္း ေရးဘူးတယ္။ ဒီမွာပါ။



ၾကိဳက္သေလာက္ႏိုက္စားကြယ္ :)





ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster





Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP