Lorem Ipsum

တိုဖူးဂ်ဴဖူးေၾကာ္၊ ပုဇြန္ပဲငပိေၾကာ္၊ ဆူးပုတ္နဲ႔ ၾကက္ဥ၊ ပုဇြန္ဆိတ္သုပ္၊ ပဲလိပ္ျပာနဲ႔ ဆူးပုတ္ဟင္းခ်ိဳ

 Wednesday, June 08, 2011

 ေခါင္းစဥ္ ရွည္တယ္ေနာ္ ေမာသြားၾကမလားပဲ ေရပုလင္းကိုင္လာေပါ့ :P



ဂ်ဴးဖူး(က်ဴးဖူး)နဲ႔ ၾကက္ဥတိုဖူးကို ေရာေၾကာ္ထားပါတယ္။ ၾကက္ဥတိုဖူးကို ပါးပါးလီွး ဆီပူပူမွာထည့္ေၾကာ္ နီ၀ါေရာင္ေလးျဖစ္လာရင္ ဆယ္ထား။ ဂ်ဴးဖူးကို အရြယ္ေတာ္ျဖတ္၊ ေရေဆး ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီသတ္ ဂ်ဴးဖူးထည့္၊ မႈိဆီနဲနဲထည့္၊ ငံျပာရည္နဲနဲထည့္ေၾကာ္ တိုဖူးထည့္ျပီးေရာေၾကာ္ ရပါျပီ။



ဂ်ဴးဖူးတိုဖူးေၾကာ္



ပုဇြန္ပဲငပိေၾကာ္။ ပုဇြန္ကို အခြံခြါ အျမွီးခ်န္ထားျပီး ေရေဆးထား။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ငရုတ္ေကာင္းေစ့ ဆီသတ္၊ ပုဇြန္ထည့္၊ ပဲပုပ္ေစ့ ၂ဇြန္းထည့္၊ အခ်ိဳမႈန္႔နဲနဲထည့္၊ ေရဆူနဲနဲထည့္ျပီး ၂မိနစ္ေလာက္ဆို ၾကက္သြန္မိတ္ ခပ္မ်ားမ်ား ရိတ္ရိတ္လွီးထည့္ေၾကာ္။



ၾကက္ဥနဲ႔ဆူးပုပ္ေၾကာ္။ ဆူးပုတ္ကို အရြက္ေျခြ ေရးေဆးျပီစစ္ထား။ ၾကက္ဥေဖာက္ျပီး ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ အနည္းငယ္ထည့္ခေလာက္၊ ဆူးပုတ္ထည့္ ဒယ္ျပားတည္ျပီး ဆီနဲနဲထည့္၊ ၾကက္ဥနဲ႔ဆူးပုတ္ ေရာထားတာ ကိုထည့္။ ခပ္ထူထူေလး ျဖစ္ေနပါေစ။ ႏွစ္ဖက္ေၾကာ္ျပီး လိုခ်င္သလို တံုးပါ။



ပုဇြန္ဆိတ္ေလးေတြ႔လို႔ သုပ္စားဖို႔၀ယ္လာတာပါ။ အိမ္ေရာက္ေတာ့ စိမ္းစားငပိမရွိေနတာနဲ႔ ေရက်ိဳငပိနဲ႔ပဲ သုပ္ေပးလိုက္တယ္။ အစပ္လြန္ေတာ့ ကိုယ္ငတ္သြားတာေပါ့ကြယ္ ;)

ပုဇြန္ဆိတ္၊ ငရုပ္သီးစိမ္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴကို အခြြခြါ ေရေဆးျပီးေလွာ္ထား။ ငါးပိေရက်ိဳကို ဆႏြင္းနဲနဲထည့္၊ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္ျပီး က်ိဳထား။ ေလွာ္ထားတဲ့ ငရုပ္သီးနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴကိုေထာင္း၊ ပုဇြန္ဆိတ္ေလွာ္ထည့္၊ က်ိဳ ထားတဲ့ ငပိေရက်ိဳထည့္၊ သံပုရာသီးတလံုးညစ္ထည့္ျပီးရင္ေရာနယ္ အရမ္းစပ္ျပီး အရမ္းစားေကာင္း ဆိုပဲ :)





ပုဇြန္ဆိတ္သုပ္လို႔ ေခၚလိုက္မယ္ကြာေနာ္ :P



ပဲလိပ္ျပာႏွပ္ ရွိေနတာနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီသတ္ ႏွပ္ထားတဲ့ ပဲလိပ္ျပာထည့္ ငံျပာရည္နဲနဲထည့္၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္ ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႔ထည့္ျပီး ပြတ္ပြတ္ဆူလာရင္ ဆူးပုတ္ရြက္ခပ္လိုက္တယ္။  




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP