Lorem Ipsum

နံနက္စာမ်ား(၃)

 Wednesday, September 07, 2011


ေခါက္ဆြဲကို သခြါးသီး၊ ပဲျပားေၾကာ္နဲ႔ ပဲမႈန္႔မ်ားမ်ားထည့္ျပီး ေစးေစးေလးျဖစ္ေအာင္ သုပ္စားပါတယ္။


ေဂၚပီထုပ္ဟင္းခါးနဲ႔ေပါ့ း)



ေခါက္ဆြဲေျခာက္ကိုျပဳပ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီက်က္မ်ားမ်ားနဲ႔ ၾကာညိဳ့၊ ပဲငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ငရုပ္ေကာင္းမႈန္႔နဲ႔ နယ္လိုက္ျပီး ဂဏန္းသားကို ဆီနဲ႔လွိမ့္ျပီး ေရာထည့္လိုက္တယ္။ ဂဏန္းဆီက်က္ေခါက္ဆြဲေပါ့။





ဂဏန္းငါးဆုပ္လံုးဟင္းခ်ိဳနဲ႔ တြဲစားတယ္။



ဗူးသီေၾကာ္နဲ႔ တြဲးစားတဲ့ အခ်ဥ္ရည္




ဗူးသီးအၾကီးမ်ိဳး ရလာတာနဲ႔ တရက္ၾကိဳျပီး စိတ္ထားလိုက္တယ္။ ေနာက္ေန႔မနက္ တန္ပူရာမႈန္႔မွာ ေရႊၾကည္ မႈန္႔ နဲနဲထည့္ျပီး ေရာေၾကာ္လိုက္တယ္။


ဒါကေတာ့ ၉.၁.၂၀၁၁မွာ ကိုယ္တို႔ရဲ႔ေမေမ အသက္ ၆၃ျပည့္ပါတယ္။ ေမေမ့ေမြးေန႔မွာ ဘုန္းၾကီးဆြမ္း ကပ္ျဖစ္တယ္ ေန႔ဆြမ္းေပါ့။ အိမ္မွာ အေပါင္းအသင္းေတြကို အုန္းႏို႔ေခါက္ဆြဲ ခ်က္ေကြ်းမယ္လို႔ စိတ္ကူးျပီး သူ႔ဖက္ ကိုယ့္ဖက္ ေပါင္းလိုက္ေတာ့ အေယာက္ ၁၅၀နီးပါးျဖစ္သြားေရာ။ တျခားလူေတြ ကိုလည္း အကူမေခၚခ်င္တာနဲ႔ ေမေမ့အတြက္ ကိုယ္တို႔ပဲ ပင္ပန္းခံ လိုက္တယ္။ မနက္ ၃နာရီမွ အိပ္ရတယ္ း)


ဒါကေနာက္ေန႔ က်န္တဲ့ေခါက္ဆြဲကိုပဲ ရိုက္ထားတာ။ အစံုေတာ့မရွိေတာ့ဘူး။ ၾကက္သြန္နီလည္း ကုန္ေတာ့ ထပ္မထည့္ေတာ့ဘူး း)



ဒါက ေရႊၾကည္ဆႏြင္းမကင္းထိုးတယ္။ ေရႊၾကည္ ၃ကီလိုထိုးတာ လက္က တပတ္ရွိျပီ နာေနတုန္း း(




                       ေက်ာက္ေက်ာ လုပ္ေပမဲ့ အဲ့ဒီေန႔ကပဲ မေလာက္လို႔ ပံုမရိုက္လိုက္ရဘူး



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP