Lorem Ipsum

ငပိထမင္းသုပ္

 Wednesday, October 05, 2011


ငပိထမင္းသုပ္နဲ႔ ငါးပတ္ေၾကာ္

မေန႔က အလည္လြန္တာမ်ားသြားလို႔ ဟင္းမခ်က္ျဖစ္ဘူး :D ဒါနဲ႔ ရွိတဲ့ ထမင္းကို ၾကက္သြန္ျဖဴဆီက်က္၊ ငပိဆီလွိမ့္( ဆီနဲ႔လွီမ့္ထားတာ မကင္ခ်င္လို႔) ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႔နဲ႔ ေရာသုပ္ေပးလိုက္ျပီး ငါးပတ္ ထုတ္ထားတာ ရွိေနတာနဲ႔ ေၾကာ္ေပးလိုက္တယ္။ အရည္ေသာက္ကေတာ့ ပထမေန႔က ေခါက္ဆြဲစားထားတဲ့ ၾကက္သား ျပဳပ္ကို တရုတ္နံနံခတ္၊ ငရုပ္ေကာင္းခတ္ျပီး ေက်းဇူးရွင္ကို ေကြ်းလိုက္တယ္။ ကိုယ္တို႔က တခ်ားစားလည္း ရတယ္ သူက ထမင္းမွ ထမင္းေလ း) အရင္ကလည္း တင္ဖူးေပမဲ့ မရွာခ်င္ေတာ့ဘူး ပ်င္းတယ္ း)



ၾကက္သားစြပ္ျပဳပ္


ၾကက္သားေၾကာ္နဲ႔ မွ်စ္သုပ္(ထိုင္းသုပ္) ၾကက္ဆီထမင္းနဲ႔ စားရတဲ့ ပဲငပိေစာစ့္ လုပ္ထားတာ ရွိေနတာနဲ႔တြဲ စားျဖစ္တယ္။



ၾကက္သား ေပါင္ရင္းသားကို ဆားေရ ၁နာရီစိမ္ထားပါတယ္။ ျပီးမွ ဂ်င္းရည္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴေထာင္း၊ ငရုပ္ေကာင္းမႈန္႔၊ ခရုဆီထည့္ျပီးႏွပ္ထားလိုက္တယ္။ ေၾကာ္ခါနီးမွ ၾကက္ဥတလံုးေဖာက္ခေလာက္ျပီး ၾကက္ သားနဲ႔နယ္၊ ဂ်ဴံမႈန္႔ထဲ ႏွစ္ျပီး ေၾကာ္ရံုပါပဲ၊ ေၾကာ္တဲ့အခါ အဖံုးေတာ့ အုပ္ထားလိုက္တယ္။ အသားေတြ ႏူညံ့ ေအာင္လို႔ပါ။ ဒါက တနဂၤေႏြေန႔က စားထားတာပါ း)



 ဒါကေတာ့ ၾကက္ဆီထမင္းနဲ႔ တြဲေပးေလ့ရွိတဲ့ ၾကက္သားနဲ႔ ေက်ာက္ဖရံုသီး ဟင္းခ်ိဳပါ။ ေက်ာက္ဖရံုသီးကို ႏိုင္ငံျခား ေရာက္လာမွ ဟင္းခ်ိဳ ေသာက္တတ္လာတယ္။ ငယ္ငယ္ကတည္းက တခါမွ မစားဖူးဘူး။ အသိတ ေယာက္ကေတာ့ ေျပာတာပဲ အမ်ိဳးသမီးေတြ အတြက္ ေကာင္းတယ္တဲ့။


ခ်ဥ္ငံစပ္ မွ်စ္သုပ္


ၾကက္သားေၾကာ္


ေျခမေနာ္ ဒါက(ဘယ္)

ျပီးခဲ့တဲ့ အပတ္က ဆိုးထားတဲ့ ေျခသည္း း) ဘာလို႔ ေျခေထာက္ အျပည့္မျပလည္းဆိုေတာ့ ေျခေထာက္ မလွလို႔ :D  


ညာ :D ပ်င္းလို႔ ဒါကိုဖ်က္ျပီး ေအာက္က အေရာင္ဆိုးလိုက္တယ္ း)


ဒီအေရာင္ေပါ့


ဒါက ေတာ္ေတာ္ၾကာတုန္းက အေပၚထပ္မွာ ငွါးေနတဲ့ အမကို လက္တည့္စမ္းထားတာ။




                                  ဒါေရာပဲ အဲ့ဒီအမကို လက္တည့္စမ္းထားတာပါပဲ။



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP